Učenci OŠ Livada so še enkrat dokazali, da so vedno pripravljeni priskočiti na pomoč! Tokrat smo pomagali našim policistom in vojakom, ki pridno delajo na mejah naše države. Zavedamo se, da prihajajo vse bolj mrzli dnevi, v katerih se bo treba nekako pogreti. V preteklem tednu smo zbirali vse vrste čajev v filter vrečkah in šumeče tabletke z vitamini. V času akcije smo zbrali okoli 100 škatlic čaja in kar nekaj škatlic s šumečimi tabletkami. Najbolj ganjeni smo bili, ko je učenka prinesla dve jabolki in povedala: ‘Nimam doma tabletk, ampak prinesla sem dve jabolki, ki imata veliko vitaminov!’

Izkupiček naše akcije smo pridno pospravili v kartonsko škatlo, katero smo oblepili z risbami otrok. Otroci so vse dneve akcije pridno risali policiste in vojake.

V ponedeljek nas je na šoli obiskal policist s policijske enote Vič. Policist presenečenja in veselja ni skrival. Bil je zelo ganjen ob tako lepi gesti naših učencev. Povedal je, da kaj takega še ni doživel in se je iskreno zahvalil v imenu vseh svojih kolegov policistov in vojakov. Obljubil je, da bodo čaji prišli do naših policistov na mejah in v kriznih centrih.

Na naše učence smo zelo ponosni!

Hvala, ker ste!

Učiteljica Vildana