OGLED MUZIKALA MOJE PESMI, MOJE SANJE

V soboto, 2. junija 2018 si je 17 učencev Osnovne šole Livada s spremljevalkama, gospo Vlasto Kunst in učiteljico glasbe Hano Mačkovšek, v Hali Tivoli ogledalo znani muzikal Moje pesmi, moje sanje.

Za slovensko publiko in v slovenskem jeziku ga je pripravila in izvedla številčna ekipa glasbenikov in ostalih umetnikov v spretni organizaciji producenta dogodka, violinista in pravnika, gospoda Nejca Avblja.

Prav gospodu Avblju smo še posebej hvaležni, saj je prijazno doniral karte za učence in spremljevalki in s tem omogočil ogled tako zanimivega glasbenega dogodka.

 

Muzikala so se udeležili učenci, ki so sicer tudi sami glasbeno aktivni v šolskem glasbenem dogajanju in so tako lahko v živo in od blizu opazovali kako pevske, plesne, igralske, dirigentsko in inštrumentalne vloge na odru izvajajo profesionalni glasbeniki.

 

Predstava je trajala kar tri ure, po zaključku pa je sledilo še veliko presenečenje … Učenci Osnovne šole Livada so se lahko pridružili zasedbi pevcev na odru in občutili, kako je stati na velikem odru in z njega gledati v tako veliko dvorano.

In seveda ni šlo brez zaključne skupinske fotografije!

Skupinska fotografija

Hvala gospod Nejc Avbelj in hvala celotni ekipi muzikala Moje pesmi, moje sanje za čudovit glasbeni večer!

Učiteljica glasbe Hana Mačkovšek