Ker skrbimo za svoje zobke vsak večer in vsako jutro smo nekateri prišli na prav zanimivo idejo in izdelali lonček za zobne ščetke.
Zelo smo se trudili, da smo sobe po zajtrku urejene pustili. Pa to še ni vse… Bi vi znali preživeti v naravi? Mi vsekakor bi. Pa bivak bi si tudi znali postaviti. Če bi ob dežju še pihal veter, smo izdelali tudi vetromere.
Potem smo nahranili svoje lačne želodčke v svetli in prostorni jedilnici. Mnjami, je bilo dobro kosilo!
Popoldan so tretješolci streljali v skednju, drugošolci pa so na poseben način delali odtise iz sveže nabranih drevesnih listov.
Bolj se je bližal večer, bolj smo bili nestrpni…pred obljubljeno težko pričakovano dejavnostjo smo se uredili, si frizur’ce naredili in se nališpani odpravili na ples, kajti zdaj je šlo zares.
Še ena želja se nam je uresničila. Ker smo veliko časa preživeli v gozdu, so tretješolci prišli na super idejo in nabrali kar veliko kostanja. Kuharica pa nas je razveselila in po plesu v jedilnici kuhan kostanj pustila. Prav radi smo se posladkali z njim. In nato sladko zaspali v zadnjo noč…
Jutri nas pričakujte pred šolo okoli tretje ure…ni prav nič odvisno od nas temveč od prometa…se vidimo, vsem en lep pozdrav. Komaj čakamo, da nas boste čez vikend še vi crkljali.