Vodstvo OŠ Livada je konec novembra učencem in učenkam od četrtega do devetega razreda omogočilo brezplačen prevoz in brezplačen ogled filma v Koloseju.

V torek, 27. 11. 2018, smo prišli v šolo ob 7. 55 . Po malici smo šli v garderobo. Zunaj nas je  čakalo kar pet avtobusov, ki so nas prepeljali do kina. Ogledali smo si slovenski film Gajin svet.

Na spletni strani Koloseja lahko preberemo: »To je sodobna in dinamična mladinska romantična komedija, z elementi kriminalke. Postavljena je v današnji svet. Zgodbo pripoveduje enajstletna Gaja, ki živi z očetom in sestro. Starša sta ločena.  Zgodba nas opozarja na nevarnost svetovnega spleta, ki ji podleže Gajina starejša sestra Tea, tipična štirinajstletnica. Oče Peter mora po odhodu žene najprej spoznati svoji hčeri in si prislužiti njuno zaupanje. Gaja mu pomaga preko vseh tegob na humoren način. Oče poveže in vzpostavi prijetno družino, ki si je blizu.«

V dvorani je bilo slišati veliko smeha, res prijeten film.

Oblačno vreme in veter nas nista ovirala.  Iz avtobusa smo izstopili pred šolo in nadaljevali pouk po urniku. Napisali smo vtise o filmu za domačo nalogo.

Učenci se iskreno zahvaljujejo, za ogled filma, gospodu ravnatelju Goran Popoviću in vsem, ki so nam to prijetno dopoldne, polno doživetij omogočili. (Foto in besedilo: Marjeta Bilban)